Czat z ekspertem kancelarii JWP Rzecznicy Patentowi
mar
2016

Już 22 marca 2016 roku zapraszamy na spotkanie on – line z ekspertem kancelarii JWP Rzecznicy Patentowi. Tematyka czatu dotyczy ochrony praw własności przemysłowej w kontekście zmian w przepisach. W godzinach 10 – 12 poprzez  aplikację LiveChat na pytania odpowiadać będzie rzecznik patentowy Magdalena Maksimowska.

Do udziału w czacie zachęcamy przedsiębiorców, naukowców, pracowników jednostek naukowo – badawczych oraz studentów. Podczas spotkania będzie można uzyskać informacje na temat nowych przepisów dotyczących ochrony własności przemysłowej, które wejdą w życie 15 kwietnia 2016 r. System ochrony zostanie zrewolucjonizowany, szczególnie w zakresie obejmującym znaki towarowe i wzory przemysłowe. Dowiedz się, co zrobić, by twoje portfolio praw własności przemysłowej pozostało bezpieczne.

Do pobrania: zaproszenie na czat „Ochrona własności przemysłowej na nowo – praktyczny poradnik dla przedsiębiorców”

Czat z rzecznikiem patentowym to doskonała okazja, żeby spokojnie, siedząc przy własnym komputerze, zadać pytania i uzyskać fachowe informacje na temat ochrony własności intelektualnej i przemysłowej. Panel logowania do czatu pojawi się na dzień przed wydarzeniem w prawym dolnym rogu strony www.jwp.pl.