Konsultacje z rzecznikiem patentowym w ramach Małopolskiego Festiwalu Innowacji
maj
2017

Zapraszamy na bezpłatne konsultacje z rzecznikiem patentowym. Osoby zainteresowane tematyką ochrony praw własności intelektualnej i przemysłowej w przedsiębiorstwie, mają możliwość odbycia spotkania z doświadczonym rzecznikiem patentowym, który postara się doradzić, jak efektywnie chronić i zarządzać swoimi prawami.

Konsultację odbędą się w dniu 17.05.2016 r. w biurze kancelarii JWP Rzecznicy Patentowi w Krakowie przy ul. Kamieńskiego 47 w godzinach 10:00-17:00. Tematyka spotkania do wyboru: znaki towarowe/wzory przemysłowe, patenty, prawo autorskie.

Warunkiem uczestnictwa jest zarejestrowanie się w poniższym formularzu (rejestrując się wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla potrzeb szkoleniowych Fundacji JWP z siedzibą w Warszawie przy ul. Żelaznej 28/30, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych – Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.). W przypadku rezygnacji prosimy o przesłanie informacji na adres fundacji: fundacja@jwp-fundacja.pl.

Formularz rejestracyjny

W godzinach: